top of page
Buscar

El poema de Nadal; de Josep Maria de Sagarra


Interpretat pel taller de lectura dramatitzada de l'Ateneu Arenyenc, amb la col·laboració de la coral Tiamat, el Diumenge dia 17, els alumnes -tots ells socis de l'entitat- del nou curs de ''Lectura Dramatitzada'' , que per primera vegada es realitza a l'Ateneu, van oferir la recreació del ''Poema de Nadal'', obra insigne del no menys insigne poeta i escriptor Josep Maria de Sagarra.

La direcció va anar a càrrec de Marta Catalan, professora responsable del curs, i la coral infantil Tiamat, dirigida per Gemma Ruiz, va ajudar amb els seus cants a donar un aire nadalenc a aquesta matinal. Blanca Soler, reconeguda pianista arenyenca, va ser l'encarregada de la música.

El nombrós públic assistent va gaudir amb emoció d'aquest tast nadalenc. Tot un clàssic, d'altra banda, que l'Ateneu ha volgut ara recuperar.

Sota la direcció de Marta Catalan, el Poema de Nadal, fou recreat per:

Mireia Badosa, Josep Casellas, Quim Cucurull, Lluís Ferran, Núria Juncà, Maria Lozano, Lluís Montmany, i Roser Sangerman com a intèrprets. Per, Blanca Soler ( piano) i Gemma Ruiz Puig ( Direcció musical).

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page