top of page
Buscar

I PREMI ATENEU DE MONOGRAFIA

 

I Premi Ateneu 2019 de Monografia

 

 

Dotació del premi:

300€ i publicació de l’obra

 

Termini d'admissió dels originals: 28 de febrer de 2020


Des de l’Ateneu Arenyenc, volem activar l’estudi monogràfic del nostre entorn més immediat i fer-ho, a més, des de les diverses vessants de la natura, la geografia, la història, l’economia, la bibliografia i la biografia. L’únic límit que hi posem és el geogràfic: ha de situar-se en l’hàbit arenyenc, tant de Munt com de Mar. També volem que hi hagi una molt bona participació, com més alta millor, i per tant està obert a tothom, visqui on visqui.


Per això, establim aquestes bases:


1a. El Premi és obert a tothom i pot ser escrit en qualsevol llengua, però sempre s’hi haurà d’adjuntar una còpia en català.

2a. L’extensió del treball haurà de ser entre 10-12 DA4 a doble espai i tots els complements que el puguin acompanyar (fotos, plànols, gràfics, etc) aniran a part.

3a. S’han de presentar tres còpies dels treballs en paper i una versió en suport digital en PDF.

4a. Els treballs s’hauran de presentar a les oficines de l’Ateneu Arenyenc, C/ J. Anselm Clavé, 20-22 d’Arenys de Mar, dins un sobre on constarà el títol i el pseudònim de l’autor acompanyat d’un sobre més petit on, dins, hi haurà el nom i cognoms de l’autor/autora, el seu domicili habitual, un telèfon de contacte i una adreça de correu electrònic.

5a. El termini de recepció de les obres serà el dia 28 de febrer de 2020, a les 20 hores. En rebre els originals, l’Ateneu lliurarà un rebut de recepció als autors/autores participants.

6a. El guanyador o guanyadora serà premiat amb 300 euros i amb la publicació de l’obra.

7a. Els treballs premiats i els possibles accèssits quedaran en propietat de l’Ateneu Arenyenc, que es reserva els drets d’autor i de publicació i difusió, tant en format de llibre imprès com en qualsevol altre suport, de la primera edició de l’obra.

8a. Els treballs no premiats es podran recollir a partir de deu dies hàbils posteriors a la data de proclamació del veredicte amb l’entrega del rebut lliurat en el moment de presentar l’original. Els autors/autores disposaran de tres mesos per retirar-los i, en cas que no ho facin, passaran a ser propietat de l’Ateneu Arenyenc.

9a. El Jurat estarà format per tres persones vinculades a l’Ateneu i un/a secretari/ària. El seu veredicte serà inapel·lable.

10a. El veredicte que emeti el Jurat se sabrà el dia de Portes Obertes que celebrarà l’entitat el dissabte 26 d’abril de 2020.

Arenys de Mar, abril del 2019

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page