top of page
Buscar

Reobrim l'Ateneu!


Estem molt contents d’anunciar-vos que, després de quasi 3 mesos amb les portes de l’entitat tancades, aquest proper dimecres 10 de juny, tornem a obrir l’Ateneu. I ho fem amb les màximes garanties de seguretat tant per als socis com per als visitants i clients del Bar-Cafeteria.

Vam tancar el 12 de març, uns dies abans de declarar-se l’estat d’alarma amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. Per tornar a obrir, havíem de poder aplicar totes les mesures de protecció necessàries i garantir la seguretat sanitària. Aquestes últimes setmanes hem treballat intensament amb aquest objectiu i ja us podem detallar quines són les mesures que hem adoptat:

- Desinfectat i neteja de totes les zones de l’Ateneu amb productes homologats pel departament de Salut.

- Instal·lació de mampares protectores de metacrilat de separació entre la zona de socis/billars i la zona de pas al bar.

- Hem canviat les taules i cadires de la sala de socis respectant els dos metres entre taules i l’aforament permès.

- S’han distribuït diversos dispensadors de gel desinfectant a les zones amb més concurrència i s’ha instal·lat una estació d’higiene a la sala de socis, amb dispensador de gel hidroalcohòlic, guants, mascaretes i paperera.

- Totes les papereres distribuïdes a les zones de socis, billars, aules i sala, disposen de pedal i tapadora per garantir les normes de higiene.

- Es netejaran i desinfectaran les zones comunes amb més freqüència.

- Oferirem mascaretes gratuïtes als socis que ho sol·licitin.

- Hem distribuït cartells amb les normes de distanciament, seguretat i d’aforament limitat a cada zona. Unes normes que cal que tothom respecti.

Per a qualsevol dubte, us atendrem a través del correu electrònic ateneu@arenyautes.cat o trucant a secretaria al 93.795.83.36

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page